مىخوانند. بر قبرهاى دروغین و غیردروغین مسجد مىسازند و آنها را براى خود حرم قرار دادهاند؛ در حالىکه رسول خدا لعنت کرده است کسانى را که روى قبور، مسجد بسازند و امتش را از آن نهى کرده است. شیعیان، اعتقاد دارند که بهجا آوردن حج در این حرمها از بزرگترین عبادات محسوب مىشود، تا جایىکه بزرگان رافضه، حجِ این حرمها را از حج خانهاى که خدا و رسولش به آن دستور داده، برتر مىدانند. با این توضیح روشن مىشود که رافضىها از تمام گروههایى که از هواى نفس پیروى مىکنند، شرورتر و حتى از خوارج نیز سزاوارتر به کشتن هستند، و به همین دلیل در عرف عام شایع شده است که مقصود از اهل بدعت، رافضه هستند. عوام بر این باورند که ضدّ سنى همان رافضىها هستند؛ زیرا آنها آشکارترین دشمنان سنت رسول خدا و شرایع دین ایشان نسبت به سایر فرقههاى اهل هوا هستند. همچنین هیچیک از خوارج، زندیق و غالى نبودند، در حالىکه در میان روافض، زندیق و غالى به حدى است که جز خداوند، دیگران از شمارش آن عاجز است. همچنین بیشتر ائمه آنها از زنادقه هستند و اظهار رفض مىکنند تا دین اسلام را از بین ببرند. خوارج از راستگوترین مردم و باوفاترین آنها به عهدشان هستند، اما رافضىها از دروغگوترین و پیمانشکنترین مردماند.
شیخ عبدالله بن جبرین که فتاواى تکفیرى او را در فصل پیشین ملاحظه کردید، در فتواى دیگر مىگوید که چون شیعیان معتقد به توسل و استغاثه هستند، کشتن آنان جایز است:وى در پاسخ به این سؤال که: در شهر ما مرد رافضى هست که شغلش قصابى است، اهل سنت او را مىآورند تا حیوانات آنها را ذبح کند. همچنین اهل سنت با این شخص رافضى و رافضىهاى دیگرى که در همین شغل هستند، تعامل مىکنند. بنابراین، حکم معامله با این رافضى و امثال او چیست؟ حکم ذبیحه آنها چیست؟ حرام است یا حلال؟ پاسخ: ذبح کردن به وسیله رافضى و همچنین خوردن ذبیحه او حلال نیست؛ زیرا رافضىها غالبا مشرک هستند و على بن أبى طالب را در سختىها و مشکلات مىخوانند؛ حتى در عرفات، طواف و سعى. همچنین فرزندان آن حضرت را مىخوانند؛ همانطورى که بارها از ایشان شنیدهایم. این شرک بزرگ و ارتداد از اسلام است که به سبب آن شایسته کشتن هستند.
القاعده، یکى از مشهورترین گروههاى تکفیرى است که در سراسر عالم، مسلمانان و به ویژه شیعیان را قتل عام کردهاند. احمد فاضل یا همان أبومصعب الزرقاوى (کشته شده در ژوئن 2006)، پس از خروج از افغانستان به عراق آمد و رهبرى این گروه را در این کشور به عهده گرفت. وى در تاریخ 15 سبتامبر سال 2005 میلادى در یک نوار ضبط شده، اطلاعیهاى را تحت عنوان «الحرب الشامله على الشیعه الروافض أینما وجدوا؛ جنگ تمام عیار علیه شیعیان هر جا که باشند» را در اینترنت پخش و جنگ علنى علیه شیعیان را اعلام کرد. این مطلب به وسیله خبرگزارىهاى مجازى و نوشتارى به سرعت پخش و سبب شد که در همان روزاول در یک بمبگذارى انتحارى در شهر کاظمین، 150 عراقى به شهادت برسند. نمونه آن را مىتوانید در آرشیو روزنامه الدستور ببینید.
عبدالله عزّام فلسطینىتبار، تئوریسین اصلى سلفیه جهادى و القاعده به شمار مىآید و مهمترین فردى بود که با قلم روان و بیان شیواى خود، خط و مشى فکرى نیروهاى جهادى را تعیین مىکرد. عزّام به جریان «اخوانالمسلمین مصر» وابسته بود و معتقد بود کشتن شیعیان واجب تر از جدال با یهودیان صهیونیستی اشغالگر قدس هستند.
بن جبرین یکی از مفتیان بزرگ وهابی سعودی در جواب این سوال که آیا به فقرای شیعه میشود زکات داد؟» شیعیان را کافر دانسته و پرداخت زکات به آنان را جایز ندانسته است.وی شیعیان را با اتهاماتی همچون: اعتقاد داشتن به تحریف قرآن، عمل نکردن به سنت پیامبر اکرم و روایات صحیح بخاری و صحیح مسلم، تکفیر صحابه، تکفیر اهل سنت و نجس دانستن آنان، حاضر نشدن در نماز هایجمعه و جماعت اهل سنت، اقتدا نکردن به اهل سنت در نماز های جماع، غلو در حق حضرت علی و فرزندان آن حضرت و ندادن صدقات به نیازمندان اهل نست تکفیر کرده و می گوید: کسای که به شیعیان زکات بدهند بری الذمه نیستند و باید دوباره زکات بدهند زیرا با دادن صداقت به شیعیان ، کسی را کمک کرده که کفر را تقویت می کند.
ابومصعب زرقاوی فرمانده پیشین شاخص نظامی وهابیان در عراق ، تشیع را مذهبی جدا از اسلام دانسته و شیعیان را با عناوینی همچون افعی، عقرب های حلیه گر، کافر ، دشمن حیله گر وشرور معرفی کرده و به اتهام پرستش قبر و طواف در اطراف قبور ائمه و تکفیر صحابه سب عایشه و جعل قرآن کریم، مشرک دانسه و دستور قتل آنان را صادر کرد.
«یاسین العجلونی، مفتی وهابی، اسارت زنان شیعه سوری از سوی تروریستهای وهابی در این کشور را مجاز دانست! العجلونی؛ در فتوایی که اعتراضات بسیاری را به دنبال داشت اعلام کرد: تروریستها بدون پرداخت مهریه و یا خواندن خطبه شرعی، مالک زنان شیعه سوری هستند. وی از طریق “فیس بوک” تروریستها را به تملک زنان علوی و حامیان اسد توصیه کرد».
«از شیخ عبدالرحمان براک مفتی سعودی استفتا شده:«هل یمکن ان یکون هناک جهاد بین فئتین من المسلمین »(ای :السنه مقابل الشیعه؟ ) آیا امکان جهاد میان اهل سنت وشیعه وجود دارد؟ وی پاسخ داده :..اگر اهل سنت دارای دولت مقتدری باشند و شیعه برنامه شرک آمیز خود را اظهار نمایند(مانند اعتقاد به وصایت علی بعد از پیامبر و مراسم عزاداری برای حسین و توسل به علی )در این صورت بر اهل سنت واجب است که علیه شیعه اعلام جهاد کرده و آنان را به قتل برسانند.». شیخ عبدالرحمن بن البراک: شماره فتوا: 18080 تاریخ فتوا: 26/11/1427 هـ.ق 2006-12-17 میلادی
سوال:
حضرت! شیخ (عبد الرحمن بن البرّاک) ، سلام علیکم. یکی از برادران، تکفیر رافضی هایی را که به اعمال شرک آمیز چون استعانت و استغاثه از حسین و زیارت و حج ضریح ها می پردازند، صحیح ندانسته است. این برادر (با اینکه از من در طلب علم پیشقدم بوده) گفته تکفیر عقیده شیعیان به معنی تکفیر عامّه جاهلانشان که به سبب امامانشان گمراه شده اند، نیست، بلکه اگر نصیحت شوند و برایشان حجت آورده شود و باز از عقیده فاسدشان برنگردند، آنگاه تکفیر آنان واجب است، نظر حضرت شیخ چیست؟ آیا افراد جاهل آنان معذور از شرک می باشند؟ جواب: رافضیان خود را شیعه می نامند و ادّعای دوستی آل بیت رسول الله (ص) را دارند، آنها بدترین طوایف امّت اسلامی هستند، مؤسس این مذهب نامش عبد الله بن سبأ است که اصحاب سبئیه یاران افراطی او بودند که ادّعای خدایی علی را کردند و اکنون می بینید که به امامانشان از ذریه علی مقام خدایی می دهند، «اینان به اجماع تمام مسلمین کافرند».
«ناصر العمر» یکى از مفتیان کینهتوز وهابى در پاسخ به این سؤال که (خطر شیعیان براى اسلام بیشتر از یهود و نصارى است، براى نجات امت اسلام چگونه این طایفه را ریشهکن کنیم؟) این چنین پاسخ مىدهد: در ابتدا باید بدانیم که شیعیان جز با یک حکومت اسلامى جهادى ریشهکن نمىشوند، شیعیان بعد از برپایى حکومت اسلامى مذکور دو راه دارند: یا این که اسلام را بپذیرند! یا این که سر بریده شوند، اگر اصرار کردند بر مذهب خود باقى بمانند با آنها باید چنین برخورد کنید: اول) شیعیان را چون سر بریدن گوسفند، سر ببرید تا خون سر تا پاى آنها را فرا بگیرد، و چه منظره بدیعى است زمانى که تو مىبینى اجساد شیعیان در دریایى از خون شناورند و صداى امواج خون رافضى گوشهایت را نوازش مىدهد و جنازههایشان، چشمهایت را به وجد مىآورد.
دوم) زنان آنها را به اسارت ببرید و در میان رزمندگان به صورت عادلانه تقسیم کنید.
سوم) کودکان شیعه را به فراگیرى تعلیمات اسلامى صحیح وا دارید و توحید و عقیده را به آنها آموزش دهید، آموزشهاى نظامى دهید تا در فتوحا
ت اسلامى از آنان استفاده شود.
چهارم) معابد و ضریحهاى شرک آلود شیعه را ویران کنید.
پنجم) خانههاى آنها را تفتیش کنید و کتابهاى شرک آلودشان از بین ببرید.
ششم) آنها را مجبور کنید کودکان خود را با اسمائى مانند معاویه، یزید و … نامگذارى کنند.
هفتم) روز عاشورا را جشن بگیرید و شیعیان را مجبور کنید در آن شرکت کنند.
گفتار دوم: اقدامات تکفیریان علیه شیعیان
نظر به این که در مباحث قبل جنایات تکفیریان در سوریه و عراق و تخریب میراث فرهنگی و کشتار غیرنظامیان (عمدتاً شیعه) قبلاً توضیح داه شد جهت جلوگیری از اطاله نوشته صرفاً به گوشه ای از جنایات تکفیریان علیه شیعیان در پاکستان اشاره می نمایم.
1. در تاریخ 2003 7 4 میلادى، در شهر کوئته و در مسجد جامع شیعه، نخستین حمله انتحارى، که در آن 60 نفر از نماز گزاران شهید و صدها نفر زخمى شدند.
2. حادثه مسجد على مرتضى، کراچى، 4 اکتوبر 2001 میلادى هفت شهید.
3. سانحه مسجد شاه نجف، شهر راولپندى 26 فوریه 2002 میلادى، 10 نفر شهید.
4. حادثه منتظر مهدى منطقه ملیر، کراچى 22 فوریه 2003 میلادى، 9 نفر شهید
5. حادثه کیدت پولس، کوئته، 8 ژوئن 2003 میلادى، 12 نفر شهید،
6. سانحه اسپارکو کراچى، 3 اکتوبر 2003، 6 نفر شهید،
7. سانحه عاشوراى کوئته، 2 نفر شهید،
8. حادثه 2 مارس 2004، 45 نفر شهید،
مجموعه مقالات کنگره جهانى جریان هاى افراطى و تکفیرى از دیدگاه علماى اسلام، ج4، ص: 746
9. سانحه مسجد حیدرى، کراچى، 7 مئى 2004 میلادى، 19 نفر شهید،
10. سانحه مسجد و امام بارگاه على رضا کراچى، 31 مئى 2004 میلادى، 28 نفر شهید،
11. سانحه مسجد زینبیه سیالکوت، 1 اکتبر 2004، 30 نفر شهید،
12. سانحه مسجد کشمیریان لاهور، 10 اکتبر 2004 میلادى، 3 نفر شهید،

اینجا فقط تکه های از پایان نامه به صورت رندم (تصادفی) درج می شود که هنگام انتقال از فایل ورد ممکن است باعث به هم ریختگی شود و یا عکس ها ، نمودار ها و جداول درج نشوندبرای دانلود متن کامل پایان نامه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه ، پروپوزال ،سمینار مقطع کارشناسی ، ارشد و دکتری در موضوعات مختلف با فرمت ورد می توانید به سایت 40y.ir مراجعه نمایید.
رشته حقوق همه گرایش ها : عمومی ، جزا و جرم شناسی ، بین الملل،خصوصی…
در این سایت مجموعه بسیار بزرگی از مقالات و پایان نامه ها با منابع و ماخذ کامل درج شده که قسمتی از آنها به صورت رایگان و بقیه برای فروش و دانلود درج شده اند
13. سانحه برى امام اسلام آباد، 27 مئى 2005 میلادى، 25 شهید،
14. حادثه مدینهالعلم کراچى، 20 مئى 2005 میلادى، 3 نفر شهید،
15. سانحه عاشورا هنگو، 9 فوریه 2006 میلادى، 35 شهید،
16. سانحه کلکلته 13 اکتبر 2006، 13 شهید
17. سانحه پیشاور، 27 جنورى 2007 میلادى، 70 شهید،
18. سانحه پیشاور، جنورى 2008 میلادى، 12 شهید
19. سانحه دیره غازى خان 5 فوریه 2009 میلادى، 32 شهید،
0 دیدگاه