۱ – نگهداری موز به مدت طولانی ممکن نیس و این میوه زود از بین میره. واسه این که بتونین مدت زمان بیشتری از این میوه نگهداری کنین، باید اونو درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بذارین. اینطوری اونو واسه زمان بیشتری حفظ می کنین.

۲ – واسه این که جعفری در غذاتون سبز بمونه، کافیه به محض اون که غذا شروع به جوشیدن کرد، جعفری رو به اون اضافه کنین.

۳ – واسه رسیدن موز، کیوی، گوجه فرنگی یا سیب کال از قرار دادن میوه ها در مقابل تابش مستقیم آفتاب دوری کنین، چون باعث نرمی و حتی له شدگی اونا می شه. میوه رو درون یه هوله یا پارچه تمیز و مرطوب بپیچید بعد اونو داخل یه پاکت کاغذی یا مقوایی بذارین. بزودی میوه شما بدون اون که له یا مشکی شه، داخل پاکت کاغذی می رسه.

۴ – واسه حفظ کیفیت عطرتون، شیشه عطر رو در محل خشک، خنک و به دور از پنجره و نور خورشید نگه دارین، چون نور خورشید باعث بروز اختلالاتی در مواد تشکیل دهنده عطر شده و اونو نابود می کنه. کلا واسه این که شیشه عطر عمر بیشتری داشته باشه، پیشنهاد می شه اونو همیشه درون جعبه اش نگه دارین.

۵ – واسه پاک کردن لکه های چای و قهوه از روی ظروف پلاستیکی و سبدها از محلول جوش شیرین و آب و یه برس واسه شستشو استفاده کنین.

۶ – واسه جدا کردن پوست نازک روی بادام، اونا رو ۲ دقیقه در آب جوش بذارین و بعد در آب سرد بذارین تا بدون هیچ سختی ای پوست اونا جدا شه.

۷ – واسه گرفتن پوست هلو در جفت و جور مربا و کمپوت، اونا رو یه دقیقه در آب بجوشونین و بعد پوست اونو بکنین.

چیجوری سلامت روحی خود رو افزایش بدیم؟

هدف از زندگی چیه و واسه چه هدفی باید زندگی کنین؟

بازنشر خونه خونه داری سیمرغ